1xbet cote pariuri sportive online

1xbet cote pariuri sportive online

Dacă vă pasionează atât pariurile sportive, cât și cazinourile, 1xbet s-a gândit la o ofertă cu adevărat unică, care combină bonusul de pariuri sportive cu bonusul cazinoului. În acest fel, puteți obține imediat 15 € + un bonus până la 1200 EUR.

1xbet bonus de bun venit: toate informațiile de care aveți nevoie
Bonus de pariuri sportive + cazinou
Dar nu s-a terminat aici, deoarece 1xbet s-a gândit și la o ofertă unică pentru cote pariuri sportive online clienții săi fideli: The Priority Club.

Datorită noului Club Prioritar, puteți acumula puncte și urca nivelurile pentru a ajunge la bonusuri și privilegii din ce în ce mai avantajoase. Fiecare nivel vă va oferi acces la știri, surprize și cadouri care vă vor face experiența de joc cu 1xbet și mai exclusivă.

Vei putea acumula puncte prioritare atât cu pariuri sportive simple, cât și cu mai multe jocuri și cazinele tale preferate, iar fiecare joc te va apropia de vârf. Numărul de puncte va fi valabil pentru toată luna calendaristică, dacă sunteți un adevărat jucător de top, veți putea să vă atingeți obiectivele în mai puțin timp și să vă nivelați deja săptămâna următoare.

Clubul Prioritar este împărțit în 4 niveluri: Clasic, Expert, Master, Star.
Bonus de bun venit
Primul pas pentru a obține bonusul dvs. este, desigur, să deschideți un nou cont de jocuri, nu uitați să vă înregistrați pentru a introduce codul ITA100 la înregistrare. Ca jucător nou, 1xbet vă oferă un bonus de bun venit care vă poate câștiga până la 100 € în plus. De fapt, puteți obține bonusuri de până la 25 € datorită primului dvs. pariu, în timp ce un bonus suplimentar de 75 € va fi al vostru dacă plasați cel puțin 5 multipli pentru o sumă totală de cel puțin 200 €.

1xbet bonus de bun venit: toate informațiile de care aveți nevoie
1xbet bonus de bun venit
Dacă vă verificați identitatea în termen de 96 de ore de la deschiderea contului dvs. plasând deja un pariu sportiv, 1xbet vă va credita și cu un bonus suplimentar de 5 €. Prin urmare, în total, puteți profita de un bonus total de până la 105 €. Având în vedere calitatea ofertei propuse de casa de pariuri engleză în ceea ce privește pariurile sportive, deținerea de fonduri suplimentare abundente este cu siguranță pozitivă. Dar să vedem în detaliu termenii și condițiile bonusului de bun venit de 1xbet.

Info
Bonus de bun venit – termeni și condiții
După cum s-a văzut anterior, bonusul de primire de 1xbet reprezintă suma unui bonus la primul pariu pe care îl plasați după înregistrarea noului cont și a unui pariu bonus suplimentar pe care îl puteți obține plasând cel puțin 5 multipli pentru un total de 200 € sau mai mult. Oglinda de mai jos vă va permite să aveți o imagine de ansamblu:

Primul bonus de pariu egal cu 50% din miză, până la 25 €.
Bonus de 75 € dacă plasați cel puțin 5 multipli pentru un total de 200 €
5 € fără bonus de depunere dacă vă verificați identitatea în 4 zile
Să începem cu bonusul la primul pariu. 1xbet vă oferă o rambursare de 50% din pachetul dvs., până la maxim 25 EUR. Pentru a obține bonusul, primul dvs. pariu (simplu sau multiplu) trebuie să fie de cel puțin 5 € și plasat pe cote minime de 1,50. Dacă nu îndepliniți una dintre cerințe, nu veți fi creditat cu bonus pentru primul dvs. pariu. Prin urmare, practic, un pariu de 50 € vă va oferi un bonus de 25 €. Desigur, respectând întotdeauna cerințele de 1xbet și pe care tocmai le-am enumerat.

Author: Ana-Maria