Antrenorul Spartan Fericit: Ne așteptăm să vină alți doi jucători

Antrenorul Spartan Fericit: Ne așteptăm să vină alți doi jucători

Sparta, fostul său mijlocaș, este interesat de Sparta și încearcă să-l răscumpere dintr-un contract din China, ceea ce nu este o sarcină ușoară.

“Este un nume interesant, nu vom minți. Cu toate acestea, nu negociem cu clubul său “, a declarat managerul Sparta, Tomas Rosicky, în urmă cu două săptămâni, la Dochkal, care este sub contractul Hainan.

Deși s-a schimbat ceva în ultimele zile, însă La începutul textului, alte întăriri probabil nu vor putea negocia înainte de a pleca la concentrare, așa că probabil nici măcar n-aș aștepta să-l văd.Și ce postări vizează Sparta? „Nu o voi face.”

„În ceea ce privește situația lui Lischka care a renunțat la acest preparat și din cauză că Szczecin nu a intervenit în meciul cu Vltavín, ei călătoresc cu noi. Trebuie să le felicit, arată interesant. Sunt băieți tineri, au o carieră înaintea lor, dar simt că pregătirea cu noi este un ajutor pentru ei “, a remarcat antrenorul Spartan.„ Nu mi-ar plăcea să comentez acest lucru în acest moment. După examinări, i s-a interzis să se pregătească cu noi. Având în vedere faptul că vor fi urmate de examene suplimentare, consider că Unibet este incorect să vorbesc despre asta. L-aș lăsa medicilor ”, a subliniat Ščasný.Însă, în zilele următoare, poate să apară o altă ofertă care va atrage conducerea ”, a spus Ščasný. >

„Acesta aduce o dimensiune diferită jocului nostru. Este extrem de muncitor, se oferă în mod constant, aleargă pentru apărare. Avem diferite tipuri de invadatori, acest lucru este interesant și avem alte opțiuni “, se laudă Ščasný.

Sparta nu mai contează pe mijlocașul român Bogdan Vatajel, opritorul turc Semih Kaya, mijlocașul sârb Vukadin Vukadinovic și atacantul cu rădăcini sudaneze Golgol Mebraht .

Nu vor zbura în Spania și vor avea ocazia să găsească o nouă logodnă. Vukadinovic este interesat de Banik Ostrava, Vatajela ar lua Jablonec.Kaya s-ar putea întoarce în Turcia, mass-media scrie asta în special la Galatasaray Istanbul, unde a venit în Sparta acum un an și jumătate.

Author: Ana-Maria