După cinci ani, un hat trick. Mulțumită fundului meu mare, Hertl a râs

După cinci ani, un hat trick. Mulțumită fundului meu mare, Hertl a râs

8. Octombrie 2013 i-a făcut o legendă. Tomas Hertl a început cel de-al treilea meci din cea mai bună ligă de hochei din lume și a transformat duelul Sharks împotriva lui Rangers în performanța sa. El a adăugat o lovitură precisă cu bățul dintre picioare, batjocorind aproape pe portarul de atunci al adversarului Martin Biron. Un atacant în vârstă de 25 de ani și-a confirmat hattrick-ul împotriva lui Pittsburgh, care a cedat la San Jose 2: 5.Doar trag și dacă există trei goluri, chiar grozav ”, Hertl nu și-a supraestimat faza extraordinară.

Mai ales primul său hit a meritat cu adevărat. Hertl a înșfăcat-o în colțul zonei ofensive, a aruncat-o pe moarte pe Yevgeny Malkin cu spatele, a ocolit un alt Pinguin și a lovit colțul îndepărtat al porții. San Jose nu a mai fost în frunte pentru restul meciului și s-a putut bucura de a șaptea victorie consecutivă.

„Toată lumea râde pentru că mi-am folosit din nou fundul cel mare, zâmbi Hertl. Mai târziu, el a marcat un gol de rezervă și a folosit golul din Pittsburgh gol pentru a-și termina pălăria la final, atingând al 100-lea gol din NHL. Așa că a atras o atenție din punctul de reper al veteranului Joe Thornton, care a ajuns la cei 1.000 de oameni ai săi.San Jose s-a confruntat, de asemenea, cu un adversar care a pierdut doar două din precedentele 12 jocuri. Dar rechinii s-au dovedit a fi cei mai tari dintre cei doi favoriți.

„Ne-am arătat în vigoare deplină. Și nu pentru prima dată, de aceea păstrăm actuala linie câștigătoare. Sunt mulțumit pentru toată lumea pe gheață, indiferent cine va înscrie ”, Hertl și-a arătat spiritul de echipă. din maximul actual de 46 de puncte. Partea de bază a depășit doar jumătate.

„M-am simțit foarte bine de la începutul sezonului. Eu joc ce joc și funcționează. Toată linia noastră merge bine “, a arătat Hertl la interacțiunea atacului cu Evander Kane și Joonas Donskoi.Primul a fost sub ultimul triumf din San Jose semnat de trei asistenți. Echipa din Bay Area a stabilit deja fundașul permanent Radim Simek și înaintea lui Lukas Radil, care par să se încadreze perfect într-un întreg funcțional.

Author: Ana-Maria