Fii ca McVay. Genialul antrenor a cucerit Los Angeles-ul și întreaga NFL

Fii ca McVay. Genialul antrenor a cucerit Los Angeles-ul și întreaga NFL

Timp de două decenii, echipa de fotbal american lipsea în Los Angeles. Cel mai popular sport din SUA și-a găsit drumul înapoi în LA în 2016. Nu a existat un entuziasm mare în Los Angeles. Rams, care a părăsit orașul în 1994, a fost una dintre cele mai grave echipe din NFL după întoarcere.

Și apoi a avut loc o schimbare radicală. Rams era angajat ca antrenor principal al acelui McVay, în vârstă de treizeci de ani, care a ocupat anterior funcția de coordonator ofensiv la Washington Redskins. Desigur, el a devenit cel mai tânăr antrenor principal din istoria NFL.

Pentru mulți, mișcarea riscantă a fost un succes.Geniul ofensiv a obținut prestigiosul premiu pentru antrenorul anului în primul sezon. Găsește-ți McVay

McVay este cu opt ani mai tânăr decât fundașul Drew Brees, care acum este în cale pentru Rams să viseze Super Bowl. În timp ce Brees și Tom Brady au stabilit o nouă tendință pentru longevitatea sferturilor, McVay a devenit o icoană a antrenorilor după două sezoane la NFL.

Echipele cu probleme sunt acum în căutarea unui nou McVay. Un tânăr antrenor progresiv reprezintă mărfuri calde. Că va fi mai puțin de o treime din echipă?Nu contează.

O putem vedea în alte echipe care, la începutul lunii ianuarie, au încercat tinerii ofensivi în loc de antrenori cu experiență. Green Bay Packers cu sfertul stelei Aaron Rodgers l-au logodit pe Matt LaFleur, 36 de ani, dar nu foarte experimentat. Cea mai proastă echipă din acest an pentru cardinalele Arizona a ajuns pentru Kliff Kingsbury, care a fost unul dintre campionii ofensivi la universitate, dar în NFL este aproape un personaj necunoscut. Finanzele tinere și ofensive sunt doar în clasă.

Lupta pentru fani

McVay este doar una! S-a întors la interesul din Los Angeles pentru NFL. Rams poate face un alt pas important în acest weekend. În finala conferinței, ei călătoresc la New Orleans Saints. Câștigătorul avansează în Super Bowl.McVay va trebui să vină cu un plan pentru a face față echipei cu experiență a lui Sean Payton. Cunoscutul expert a câștigat deja Trofeul Lombardi pentru câștigătorul ligii.

Dar Rams joacă și pentru fani. În Los Angeles au multă competiție în toate sporturile. Există, de asemenea, Los Angeles Încărcătoare în NFL. Echipa de baseball din Los Angeles Dodgers a ajuns în Seria Mondială în ultimele două sezoane. Los Angeles Kings au sărbătorit succesele NHL și includ gigantul de baschet Los Angeles Lakers, încă din vară, cu LeBron James în fruntea lor, sau de multe ori subliniatele Los Angeles Clippers. Nu pot fi uitate nici echipele universitare. Au o lungă tradiție în Los Angeles.

Până în 2020, Rams se va muta pe un stadion nou. Dar ei joacă deja pentru posesorii de bilete de sezon.Progresul în Super Bowl ar putea ajuta casuta clubului și lupta pentru fani.

Author: Ana-Maria