Kvitová și Berdych domină sărbătoarea avansului, Vondroušová se încheie

Kvitová și Berdych domină sărbătoarea avansului, Vondroušová se încheie

Petra Kvitova a așteptat patru ani la Australian Open.

În 2012, dublu câștigător de la Wimbledon de la Melbourne a jucat semifinale.De atunci, ea a trecut prin a doua rundă o singură dată (2015).

Anul acesta, totuși, este în continuare turul dominant în opt turnee.

Ea nu a pierdut setul nici în cel de-al doilea meci cu românul Begu, bucurându-se de victorie după o oră și nouă minute pe teren.

“Dacă joci așa, câștigi întreg turneul,” la rețeaua unui jucător de tenis ceh.

Meciul înflorit a început cu prima pauză posibilă, jocul agresiv a dictat ritmul și datorită acestui scor, care s-a dezvoltat treptat la 4: 0.

Apoi, în timp ce a venit o ușoară atenuare și primul serviciu pierdut, dar cehia a început următorul joc în următorul joc înapoi și în starea de 5: 1 a servit pe profitul stabilit.Ea a fost lipsită de primul setbol din greșeala unui arbitru, atunci când asul ceh a fost confirmat de un „șoim” corectiv, astfel că serviciul a fost repetat și Kvitova a condus un as valabil mai puțin de o jumătate de oră 6: 1.

Begu și a pierdut chiar și acum. Cehii au transformat prima sabie și după ce au câștigat 6: 1, 6: 3, în runda a treia, se confruntă cu un duel cu elvețianul Bencicová, cuceritorul lui Kateřina Siniaková.

„Meciul nu a fost lung, ceea ce nu mă deranjează. Ultima dată am jucat cu ea în sală pentru trei seturi. Am început bine, ceea ce a fost cel mai important. I-am luat serviciul imediat, apoi l-am confirmat și m-am simțit mai bine ”, a descris Kvitova într-un interviu după meci.

“Cu siguranță a fost mai bine decât primul tur.Acolo eram încă încleștat, jucându-mă puțin cu frâna de mână pornită. Astăzi a fost mult mai bine, m-am simțit bine pe picioare și dacă aș rămâne așa, nu m-ar deranja ”, a lăudat câștigătorul ceh.

Alt Berdych Dominance

Deși a fost un pic înfundat în Melbourne la puțin după amiază, Tomas Berdych a zburat după Marketa Vondroušová la curtea numărul 8 ca vântul. A trecut chiar mai puțin de o oră, iar tenismenul ceh a condus Olanda Haas deja 2: 0 pe seturi!

Serviciu precis, mișcare excelentă, încredere și variabilitate a jocului.Primul set a dominat cehia 6: 1 în doar 19 minute, al doilea s-a încheiat 6: 3 și a durat doar zece minute.

Haase neajutorat a fost adesea doar un spectator în cea mai mare parte a meciului, încercând uneori să profite mai mult de o șansă în setul trei, dar atentul Berdych a avut grijă de acesta.

După o oră și 19 minute as el a transformat prima sabie într-o victorie zdrobitoare de 6: 1, 6: 3, 6: 3 și fără a pierde setul, el se află în runda 3, unde îl așteaptă pe argentinianul Schwartzman.

“Nu a fost un moment rău de la început până la sfârșit, Nu i-am dat nicio șansă. Adversarul nu a avut o singură pauză, este un sentiment important. Cu depunerea pot face destule puncte și am ușura situația. Asta face mai ușor.Chiar dacă vântul a început să se învârtă, serviciul a fost încă o armă mare pentru mine “, a comentat Tomáš Berdych cu privire la următorul pas lin.

Vondrousova a eșuat în lupta cu Marticova

Tânăra talentată Marketa Vondrousova a luptat o luptă aprigă pentru prima etapă a Openului Australian. Cu croata mai experimentată Petra Martičová, ea a luptat fără teamă mai mult de 90 de minute.

Faptul că servirea nu poate fi întotdeauna un avantaj în tenisul feminin a fost pe deplin demonstrat de primul set. În primele șapte jocuri, niciunul dintre adversari nu a putut menține serviciul.A fost prima dată când Martičová a reușit și, deși Vondroušová a reușit pentru prima dată, Croația a fost în continuare mai bine.

Tânăra cehă a încercat să inverseze, iar la 40:15 a avut două pauze la 5: 5, dar nu le-a putut folosi și a pierdut primul set 4: 6. Deși ambii jucători se jucau cu casete sau bandaje pe piciorul drept, nu s-a prezentat la marele ritm al meciului.

Marea luptă de pe numărul 8 a continuat în setul doi. Croația a fost din nou mai aproape de succes, care după o pauză în cel de-al șaptelea joc a servit 5: 4 la victorie, dar stânga Vondroušová a refuzat eliminarea și un joc puternic în comparație cu 5: 5.

Dar imediat și-a pierdut din nou serviciul, iar Martičová nu a disprețuit a doua șansă.Ea a câștigat 6: 4 și 7: 5 în 92 de minute, iar Vondroušová ajunge la Melbourne așa cum a făcut-o în turul 2 anul trecut.

„A fost câteva mingi, victoria a fost aproape în fiecare set, dar a jucat bine . Aș fi putut servi mai bine, dar eram limitat de piciorul dureros ”, Markéta Vondroušová mi-a amintit de problemele în genunchi. În situații extreme, când trebuie să ajung la minge. Este incomod să știu că simt durere în timp ce mă mișc. ”

American Sloane Stephens și Ashleigh Barty au ajuns la etapa a 3-a.Pe de altă parte, Kiki Bertens, din Olanda, a terminat pe locul nouă și a fost eliminată de Anastasia Pavlyukchenko, rusă, în trei seturi. stabilește lupta în pauză. Tenismanul elvețian 6: 3 a câștigat setul al treilea.

După o victorie în trei seturi, Rafael Nadal, precum și campionul de șase ori al Melbourne Federer, au trecut în turul 3. Jucătoarea de tenis din Spania a pierdut doar șapte partide cu Matthew Ebden. Turneul trei l-a învins pe suedezul Johanna Larsson 6: 1 și 6: 3 și poate concura în locul 3.O rundă cu vedeta rusă Maria Sharapova, care încă se va lupta cu o altă suedeză Rebecca Peterson.

Favoritele americane Sloane Stephens și acasă Ashleigh Barty au reușit. Pe de altă parte, cea de-a noua sămânță Kiki Bertens din Olanda s-a încheiat în trei seturi, eliminată de Rusia Anastasia Pavlyukchenko în trei seturi.Tenisul sud-african a pierdut cu 6: 4, 4: 6, 4: 6 și 5: 7 în fața Tiafo-ului american. Barbora Krejčíková și Kateřina Siniaková au reușit fără probleme prima etapă a dublei, jucătorii cehi care au triumfat la Roland Garros și la Wimbledon anul trecut. de două ori 6: 2 Cuplul româno-australian Ana Bogdan, Anastasia Rodionova.

A patra pereche americană-cehă Nicole Melichar, Květa Peschke, care, după seturile 6: 1, 4: 6 și 6: 4, i-au învins pe germanul Tatjana Maria și britanicul Heather Watson .

Cooperarea reînnoită a gemenilor de tenis din Bryan funcționează din nou. Americanii în vârstă de patruzeci de ani s-au reîntâlnit după o lungă pauză provocată de rănile lui Bob în mai și au pornit la Australian Open în 17.Grandslamul din Melbourne, pe care l-au cucerit de șase ori și cel mai recent în 2013, a început cu o victorie obținută de două ori 7: 6 asupra australienilor Alex Bolt și Marc Polmans. Perechea franceză-germană Adrian Mannarino, Andreas Mies așteaptă a doua rundă de titular al recordului de tenis

Author: Ana-Maria