Mafie ciclocross, tunind Hekele. A pierdut medalia cehă în depozit

Mafie ciclocross, tunind Hekele. A pierdut medalia cehă în depozit

Dar această poveste sportivă a avut un sfârșit nefericit și bizar. Hekele și-a pierdut speranța în depozit.

De-a lungul timpului, pista de curse din Uplandul Boemiei Centrale s-a schimbat într-o baie cu noroi, așa că ciclocrossii și-au schimbat bicicleta pentru a fi curate la trecerea prin depozit.

Când Hekele a dat jos bicicleta noroasă în penultima rundă și a sărit pe bicicleta spălată, a muncit atât de mult la pedale, încât a rupt lanțul. Și s-a terminat.

“M-am întors în depozit pentru a lua runda a treia, dar arbitrul mi-a spus că nu ar trebui să merg mai departe”, a explicat reprezentantul furios pentru Televiziunea Cehă.

„Îmi cer scuze tuturor fanilor, dar trebuie să spun că ciclocrosul este condus de mafie, iar arbitrul a fost pe mine.Pentru ei este nesatisfăcător faptul că am fost al doilea și am învins profesioniști, chiar dacă sunt amator. Nu este în regulă, a spus Hekele.

Auto-dreptatea lui Loštice critică adesea condițiile ciclocrossului ceh și simte acum o mare nedreptate. “Chiar nu știu ce este, am meritat o medalie, iar judecătorii nu fac ceea ce au”, a tras el indignat.Rezultă că un concurent poate schimba mai multe ture în timpul unei singure vizite la groapă, dar, dacă pleacă, nu se poate întoarce. până la următorul depozit, astfel încât să poată înlocui întreaga roată, sau doar roata față sau spate, sau să primească o altă asistență mecanică ”, menționează regulile. nu, granița fiind determinată de drapelul galben. Deși o astfel de filmare nu a fost oferită de camerele de televiziune cehe, potrivit arbitrului, însă, arată un videoclip al unuia dintre telespectatori publicat pe Facebook.Acesta arată că cel mai probabil Hekele a condus cu adevărat roata din spate în spatele steagului galben cu câțiva decimetri, iar excluderea a fost în conformitate cu regulile. „Am crezut că am un sezon bun, am fost de 13 ori pe podium. Am ajuns în aceste condiții dificile, spunând că merg pentru o medalie. Am un formular, din păcate s-a întâmplat ”, a regretat Hekele, lăsând doar amintiri ca o medalie pentru cursa în care îl urmărea în prezent pe cel mai bun ceh Michael Boroš.

“Mă bucur că am făcut tot posibilul pe pistă. Michael a fost grozav. Mi-a plăcut să alerg cu Zdenek Starybar. Este un om grozav și un profesionist, dar, din păcate, norocul nu este uneori.Sper ca oamenii să-și amintească de mine pentru modul în care am alergat. Din păcate, medalia nu a avut succes ”, a regretat concurentul care va împlini 42 de ani în martie.

Cariera sa contravine fluxului de timp, începând pentru prima dată la Campionatele Mondiale de seniori, cu câteva săptămâni înainte de împlinirea a patruzeci de ani, și chiar după antrenament pentru a lucra, poate ține pasăre cu douăzeci de ani mai tineri. În acest an, însă, la începutul sezonului a spus că nu dorește să-și continue cariera, va părăsi doar cursele selectate și se va încheia în ianuarie.

Probabil că își va lua rămas bun de la sentimentele amare. declarațiile nu au fost încălcate de Codul deontologic al Asociației de Ciclism Cehă.

Author: Ana-Maria