Nimic nu se pierde, este jumătate de timp, handbalistii lui Nový Veselí se trezesc

Nimic nu se pierde, este jumătate de timp, handbalistii lui Nový Veselí se trezesc

Reacția antrenorului de acasă nu a durat mult să aștepte, încă de la 6:53 a ales prima ieșire.

„A fost interesant. Unul deja crede că am plecat undeva. La urma urmei, când jucăm un meci cu Pilsen sau alte echipe de top din Cehia, jucătorii nu mai sunt nervoși. Ei cunosc adversarii ”, a spus Hladík. „Era evident că era nervozitate din partea noastră.Am plătit un impozit puțin nou. ”

Experiența Red Boys, care a participat în competiții europene de opt ani, a arătat. “Îl jucăm pentru prima dată, așa că am început o mulțime de greșeli tehnice la început”, a observat Hladik. “Cu siguranță aș dori să le mulțumesc fanilor, au venit atât de mult și ne-au împins înainte”, a observat Adam Ptáčník. “Mai ales la început, când am adormit puțin, nu ne-au învinovățit și ne-au împins să ne întoarcem.” ).Cu toate acestea, nu a deținut un rezultat intermediar promițător și, dimpotrivă, a marcat la 21:22 în ultima secundă. “Ne-a luat mult efort să provocăm un astfel de adversar de calitate”, a observat Hladík. „Cred că la final a fost mai mult un noroc când jucătorii au dat deseori mingea în mâini. Vom merge la Luxemburg cu capul clar, nu avem nimic de pierdut. Oricare ar fi rezultatul, trebuie să spun că aceasta este o experiență enormă pentru noi. ”Chiar înainte ca echipa Novovesel să pornească într-o călătorie cu autobuzul de 11 ore vineri dimineața la 5 dimineața, jucătorii Sokol vor juca un singur meci.Mâine la ora 18:00, într-o luptă directă pentru locul doi în tabela de ligă suplimentară Zubří.

„Antrenorii și echipa de realizare a Differdang ne-au confirmat că Challenge Cup este sezonul de vârf pentru ei, liga este un supliment pentru ei. Ei se concentrează pe Cupa Europeană, amânând meciurile într-un program aglomerat, au o săptămână întreagă liberă ”, spune Hladik. duel. Sper să ne strecurăm cât mai mult din noi înșine și apoi să ne luăm două zile libere. „Ar trebui să fie vreo patruzeci și cincizeci dintre ei.Suntem foarte fericiți pentru asta, vom avea sprijinul perfect. Și apreciem asta ”, a adăugat Hladík.

Author: Ana-Maria