Posibilitățile lui Chek pentru o nouă viață: ambasador, antrenor, lider de bandă și șeful uniunii

Posibilitățile lui Chek pentru o nouă viață: ambasador, antrenor, lider de bandă și șeful uniunii

Cehia a informat marți, după sfârșitul lunii mai, ca un jucător care își ia la revedere marți după amiază. Dar ce urmează? Încă nu am vorbit despre asta.

Este clar că vor fi o mulțime de noi oportunități în fața lui. Poate că va dori să arate mai întâi și să urmărească hobby-uri, pe care le-a urmărit suficient pe parcursul carierei sale. A învățat să cânte la tobe atât de bine, încât a reușit un concert cu Eddie Stoilow. El a fost tentat să aibă propria trupă, fiind interesat și de psihologie, management sportiv și afaceri, investind în mai multe proiecte, inclusiv seria ciclului Bike for Life. în fotbal, adică într-un mediu în care se orientează cel mai bine.Nu s-a deranjat niciodată că se grăbește, deoarece chiar și echipa națională întrece cu sinceritate, inclusiv meciuri amicale nesemnificative – de aceea are un record 124 în statistici.

Deoarece orizontul său nu se termină în spatele liniei auto, acesta poate rămâne în industrie și să valorifice experiența acumulată de-a lungul anilor. E greu să-ți imaginezi că aruncă picioarele pe masă și se odihnește: are nevoie de un ciripit în jurul lui.

Prima oportunitate este de fapt deschiderea acum. , unde Cehia jucase timp de unsprezece ani înainte de a veni la Arsenal, pentru a oferi fostului său sprijin o logodnă de antrenor sau rolul de ambasador al clubului.

Varianta arată interesantă și logică.Deși prinde cu rivalii, el este încă în contact strâns cu fostul club și, cu siguranță, nu va rezista să lucreze la conducere – poate fi un fost coechipier Pavel Nedvěd, care a câștigat o poziție importantă în Juventus.

Pentru a antrena tânărul portar? De ce nu? Lucrează la o licență profesională cehă, a primit deja câteva oferte, chiar dacă nu sunt obligatorii. În plus, fiul lui Damián este prinzător și trecerea experienței ar putea umple portarul grijuliu. Ani de zile s-a spus că Republica Cehă ar putea crește într-un șef ideal al asociației de fotbal. El are un nume, cunoștințe, contacte, experiență, respect, comportament și ambiție. Când i s-a adresat o întrebare directă, nu a respins niciodată complet această posibilitate.Dar să riști să-și ramburseze reputația într-un mediu lipsit? Probabil că această opțiune nu sună prea mult.

Oricât ar merge cehul, intenția și sârguința lui îl pot aduce departe. La fel ca pe teren.

Author: Ana-Maria