Betano – un vis al fanilor de sport devenit realitate

Betano – un vis al fanilor de sport devenit realitate

Fie că doriți să pariați pe câștigătoarea unei competiției, pe invingatorul unui meci in direct sau pe anumite evenimnete ale unei partide, la Betano gasiti cea mai buna oferta, deoarece această aceasta agentie de pariuri on-line este un vis al fanilor de sport devenit realitate.

In ceea ce priveste fotbalul, la Betano, pe lângă principalele ligi și competiții europene, puteți paria pe partide din America de Sud, Asia, Oceania și Africa, printre altele. Desigur, toate competițiile internaționale de top, precum Campionatul Mondial si European, Copa America, Cupa Africii Națiunilor și Cupa Mondială a Femeilor sunt, de asemenea, prezente la Betano, la niste cote foarte competitive.

In plus, varietatea este la ea acasa la Betano. Deoarece aici esti răsfățat cu sute de optiuni de pariere dintre care va trebui sa alegi pentru un singur meci. De exemplu, la o partida din Copa America dintre Uruguay și Ecuador Betano are 311 de evenimente pe care sa pariezi diferite în ofertă. Iar la meciurile mai putin importante depaseste, de asemenea, suta. Un meci internațional amical dintre Senegal și Nigeria are 114 de optiuni de pariere. Pentru ca asta intelege Betano prin varietate. În plus, multe evenimente sunt transmise în direct pe site. Evenimentele sportive care se încadrează în această categorie vor avea alături o etichetă „Stream” roșie.

Casele de pariuri germane sunt renumite pentru faptul că oferă oferte de pariuri pe baschet de înaltă calitate, iar Betano nu sface exceptie. La Betano puteți paria pe o multitudine de competiții și turnee din basket, inclusiv NBA, Bundesliga, Super League și EuroLeague. Iar la meciurile importante, Betano oferă în jur de 120 de optiuni de pariere pe meci. Aceste optiuni includ puncte totale inscrise, rezultate cu handicap și pariuri câștigătoare în marjă. De asemenea, puteți paria pe anumite perioade, dacă doriți. De exemplu, Chicago Bulss să câștige a doua repriza și așa mai departe.

Mai mult decat atat, Betano isi tine jucatorii informati, dispunand de o o pagină de statistici cuprinzătoare pentru fiecare joc. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a compara rezultatele celor 2 echipe, forma in care se afla acestea, locul din clasament, absente și alte elemente cruciale care de cele mai multe ori decid un meci. La fel ca si la fotbalul, transmisia live este disponibilă pentru multe meciuri de baschet.

In plus, făcând clic pe butonul „Pariuri de top” de pe pagina de pornire, veți obține informații despre pariurile care sunt cele mai populare în rândul persoanelor care deja au jucat. Acest lucru este util atunci când va cântăriți opțiunile de pariere, deoarece aici puteți găsi ceva ce ati trecut cu vederea si nu ați observat anterior. Vă recomandăm să va aruncati un ochi si la aceasta sectiune inainte de a va finaliza biletul. Succes!

Author: Ionuţ