Fa-ti cont la Baumbet si incaseaza bonusul de bun venit!

Fa-ti cont la Baumbet si incaseaza bonusul de bun venit!

Baumbet provine dintr-o afacere de familie, care s-a lansat ca si companie de slot-machines, extinzandu-se ulterior si pe piata pariurilor sportive. Are o vechime pe piata de aproape 30 de ani, timp in care s-a remarcat prin calitatea serviciilor oferite, inovatie, Baumbet fiind un bookmaker care intelege nevoile clientilor sai, adaptandu-se in mod continuu si castigand noi clienti.

Printre motivele pentru care te sfatuim sa-ti deschizi chiar astazi cont la Baumbet se numara:

  • Un bonus generos la înscriere;
  • Optiune de Cash Out, astfel ca va puteti inchide pariurile oricand doriti;
  • Oferta bogata de pariuri, atat pre-meci, cat si Live
  • Posibilitatea de a depune fonduri si în agențiile stradale. Depunerea minima la Baumbet este de 20 de lei, iar miza minima acceptata de doar 1 leu.

Bonusul de bun venit la Baumbet

Baumbet va dublează prima depunere ca si bonus de bun venit, acesta fiind de 100% din valoarea depozitului, până la suma de 500 de lei. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmati acesti pasi:

  • Sa va deschideti un cont la Baumbet, procedura care dureaza doar cateva minute;
  • Sa efectuati o primă depunere în contul dumneavoastra Baumbet;
  • Dupa care sa mergeti pe pagina de „Promoții”, iar la oferta „100% bonus de Bun Venit. Primești până la 500 RON” sa dati click pe „IA BONUSUL ACUM”.

Astfel veti beneficia de bonusul de bun venit de la Baumbet care, la fel ca la alte agentii, are anumite condițiile de rulaj:

  • Acesta, împreună cu prima depunere vor trebui rulate de sase ori pentru a putea retrage banutii din cont;
  • Selectiile de pe biletul de pariere trebuie sa aiba o cota minima de 1.9, iar cota minima eligibila pentru rulaj e de 1.90;
  • Nu trebuie sa treaca mai mult de 15 zile pentru indeplinirea acestor cerinte.

Atentie, daca efectuati prima depunere prin Neteller, Skrill sau Paysafecard nu veti fi eligibil pentru a incasa bonusul, iar daca o faceti cash, la agentiile stradale, va trebui sa va adresati serviciului de asistență pentru a incasa bonusul. Depunerea minima trebuie sa fie de 50 de lei pentru a beneficia de bonusul de bun venit acordat de Baumbet.

Nu sunt luate în considerare pentru rulaj pariurile anulate (cele care primesc cota 1), cele închise prin cash out, precum si pariurile pe cartonașe sau cornere. Puteti alege insa pentru pronosticurile dumneavoastra atât pariurile pre-meci, cât și pe cele live. Mult succes cu Baumbet!

Author: Ionuţ