Betstars

Betstars

Betstars face parte din Stars Group, o companie canadiana de jocuri de noroc si jocuri de noroc cu sediul corporativ din Toronto, Canada. Grupul Stars a fost fondat in 2001 si are 1.500 de angajati in intreaga lume. Sectiunea Betstars a fost fondata in 2016 si functioneaza la nivel mondial, cu un site specific Betstars din Romania pentru jucatorii din Romania. Betstars UK are sediul central pe Isle Of Man si este autorizat si reglementat de Comisia de Gambling din Romania.

Betstars este o casa de pariuri online de pariuri sportive, dar puteti juca jocuri de cazino sau poker pe site-urile asociate Poker Stars sau Poker Stars Casino. Betstars ofera o serie de bonusuri si promotii grozave prin intermediul cartii de sport extinse, incluzand promovarea gratuita a pariurilor de 10 GBP, obtine pariuri gratuite de 20 GBP. Vom acoperi bonusul mai in profunzime mai tarziu in recenzia noastra despre Betstars.

BetStars este o oferta sportiva fantastica de la o companie de varf, care isi are obiectivele stabilite chiar de varf si dispune de resurse pentru atingerea acestui obiectiv. Este gata pentru prime time? Poate nu. Acesta atinge un statut „foarte respectabil” in cele mai multe privinte. Dar, in mod crucial, exista o oferta de bonus buna care ar trebui sa se potriveasca bine pariorilor medii si, in general, nu are puncte slabe majore, in special in ceea ce priveste increderea si securitatea. Credem ca mai sunt multe altele de la BetStars si cu siguranta vom fi cu ochii pe el pentru a vedea daca acesta acopera golurile din oferta sa sportiva.