Cum sa pariez la 1xBet: de pe desktop sau de pe mobil?

Experiența platformei desktop si oferta 1XBet

Experiența platformei desktop 1XBet este unică, avand la dispozitie numeroase meniuri si mai multe moduri de a naviga către aceleași evenimente. Insa unii utilizatori nu prefera acest lucru, preferand varianta mobila a acestei case de pariuri.

Când vine vorba de piețele de pariuri, 1XBet va ofera un număr uriaș de evenimente, chair prea mare in opinia unora. Dacă faceți clic pe un meci de fotbal poate avea si peste 1400 de piețe. Un avantaj imens, dar carcotasii il vad ca si pe un dezavantaj, intrucat poate fi necesar să parcurgeți un drum lung pentru a ajunge pe piața dorită. Dar dacă vă place într-adevăr o gamă largă de piețe de pariuri, acest lucru poate fi excelent, doar la 1xBet.

In plus, pachetul de pariuri 1XBet este foarte rapid, intuitiv și ușor de citit. De asemenea, folosesc logo-urile echipelor în zona de evenimente prezentate și pe biletul de pariuri, ceea ce este o notă plăcută, dar si utila. Iar experiența de pe dispozitivele mobile este superioara site-ului desktop.

Experiența aplicatiilor mobile si site-ului mobil 1XBet

Din perspectiva noastra mobilă, 1XBet este mai bine de utilizat de pe mobil decât de pe desktop. Asta pentru ca cei de la1XBet au fost mai inteligenti cu organizarea elementelor de pe ecran. Site-ul mobil si aplicatiile mobile sunt destul de rapid și accesarea piețelor se face mault mai usor decat de pe desktop, iar din acest punct de vedere 1Xbet este alegerea ideala.

In plus, clienții pot efectua depuneri și retrageri fonduri folosind aplicația 1xBet sau site-ul mobil folosind diferite opțiuni de e-plată, cum ar fi Visa, MasterCard, Neteller, Webmoney, Skrill, paysafecard sau Bitcoin. Suma minimă pe care clienții o pot depune este de doar 1 euro. Acest lucru le permite să parieze minimum 0,20 €. Suma maximă pe care jucătorii o pot retrage folosind metoda de plată electronică este de 600 euro. Si este nevoie doar de maximum 15 minute pentru ca clientul să efectueze o retragere folosind opțiuni precum Skrill și Neteller.

Funcția de streaming live la 1xBet este disponibilă și pentru utilizatorii de telefonie mobilă din aplicațiile iOS și Android, pe care le puteti descarca foarte usor de pe versiunea dektop 22bet. Tot ceea ce va trebuie este o conexiune la internet si doar 1 euro in cont. Cu siguranta ca bucurandu-va de transmisiile in direct la 22bet, veti imbratisa imediat ideea de a paria pe evenimentele live, care la 1xbet sunt intr-adevar foarte numeroase, cu foarte multe optiuni de pariere. Indiferent de unde va hotarati sa pariati, de pe calculatorul dvs. personal sau de pe un dispozitiv mobil, noi va dorim mult succes!

Author: Ionuţ