Pariaza live la Sportingbet!

Pariaza live la Sportingbet!

Sportingbet este casa perfecta de pariuri online pentru a paria live. Secțiunea live la Sportingbet poate fi accesată prin meniul de sus, existand de asemenea o selecție dedicată evenimentelor live pe pagina principală. O caracteristica excelenta, care nu este prezenta la multe siteuri concurente. Varietatea ofertei live este ok, astfel incat veti gasi aproape orice eveniment important din fotbal, baschet, tenis de masă, tenis, volei, snooker sau ciclism atunci când doriti sa pariati live, dar si evenimente mai putin importante, ceea ce este un mare avantaj.

De asemenea, la Sportingbet puteti urmarii evenimentele preferate in direct, cu ajutorul functiei de live streaming. Puteți vedea care dintre evenimentele actuale pot fi urmărite live datorita unei pictograme TV de lângă lista partidelor live.

In plus, fluctuațiile cotelor sunt ușor de observat la Sportingbet, prin alternarea culorilor verde – roșu, în funcție de modul în care acestea s-au modificat, adica daca au crescut sau au scazut.  Astfel putem spune cu mana pe inima ca secțiunea live la Sportingbet este foarte bine organizată si merita sa-ti faci cont la aceasta casa de pariuri chiar doar pentru a plasa astfel de pariuri!

Pariurile live pe Fotbal la Sportingbet

Cu siguranta ca marea majoritate a pasionatilor de sport aleg fatbalul pentru majoritatea pariurilor live. De aceea, Sportingbet le ofera clientilor sai experiente cu adevarat memorabile. Pentru a accesa aceasta sectiune, faceți clic pe „fotbal” live și vor aparea patru meniuri disponibile, astfel încât să puteți personaliza ceea ce vedeți în ceea ce privește piețele. Starea implicita a unei meci prezinta urmatoarele: promosticul meciului, over / under și handicapuri. Astfel veti putea economisi timp la Sportingbet, decât să trebuiască efectiv să intrati într-un meci pentru a ajunge la ceea ce va intereseaza cu adevarat.

Dacă faceți clic pe un meci care este transmis în direct la Sportingbet, streamingul se va deschide chiar acolo pe ecran, într-o casetă media, care în niciun caz nu interferează cu ceea ce vedeți în zona principală a listării piețelor. Astfel ca imediat ce va vine o idee veti avea acces instant la ceea ce doriti sa pariati. La Sportingbet veti gasi, de asemenea, statistici actualizate disponibile dacă doriți să va informati suplimentar, sau ca o alternativă la un streaming live.

Volumul de pariuri disponibile pe fotbal pentru un meci dat este unul generos, pe departe cea mai buna oferta din acest punct de vedere. Iar adancimea ofertei este una de exceprie. De exemplu, o partida de topul din campionatul Rusiei, unul care nu face parte dintre cele populare, avea peste 40 de opțiuni de pariere disponibile. Iar atunci cand vorbim de Liga Campionilor, Europa League, La Liga, Premier League, Bundesliga, Ligue 1 sai Serie A aceasta cifra se dubleaza sau chiar mai mult, putem gasi la Sportingbet si peste 100 de opțiuni de pariere live disponibile.

Toate aceste caracteristici excelente de design si de utilitate oferă o experiență excelentă celor care prefera sa parieze live si de pe mobil, asa ca aveti un motiv in plus sa pariati live la Sportingbet. Mult succes!

Author: Ionuţ