Efortuna

Efortuna

Dupa cum am mentionat anterior, aceasta este cea mai buna solutie pentru a nu ocupa o memorie valoroasa de stocare, deoarece daca in dispozitivele cu sistem de operare Android exista slotul pentru microSD, nu este posibila extinderea telefoanelor produse de Apple.

Bonus EFortuna

Bonusurile sunt importante pentru utilizatori, deoarece devin un instrument valid pentru a-si indeplini experienta de joc in cel mai bun mod posibil. Aceasta companie ofera bonusuri de bun venit pentru pariuri sportive si pentru cazinou. Pentru pariurile sportive exista un bonus de bun venit 100% pana la maximum 200 de euro, dar pentru a obtine este necesar sa urmati anumite reguli, una dintre ele fiind plata unui prim depozit de 10 euro.

Promovarea de bun venit pentru sport ofera, de asemenea, un pariu gratuit de 5 euro, iar in acest caz este acreditat fara nicio obligatie. Promotiile pentru cei care au deja un cont de jocuri includ un bonus mai mare pentru pariuri multiple, cu minimum cinci jocuri. O alta promotie este bomba care va exploda atunci cand va asteptati cel mai putin, iar deflagratia va aduce sansa pariurilor la un pret complet nebun.

Promotiile exista si pentru cazinou si pentru poker, chiar daca in al doilea caz nu exista un bonus de bun venit. Cazinoul prevede activarea a cincizeci de freespin pentru prima depunere cu bonusuri care sunt actualizate pentru a se potrivi cu jocurile actuale. In schimb, Poker are doua promotii distincte care sunt activate atunci cand utilizatorul incepe sa joace cu stive de aur si curse de puncte.