Pariaza pe fotbal la eFortuna!

Pariaza pe fotbal la eFortuna!

Bookmakerul online eFortuna – Fortuna Bet, unul din liderii industriei din Europa Centrala este foarte popular in randul pariorilor din Romania, fiind si sponsorul selectionatei noastre de fotbal. Oferta de pariuri eFortuna – Fortuna Bet este extrem de atactiva, platforma de pariuri live este foarte usor de utilizat si, in plus, clientii eFortuna – Fortuna Bet au posibilitatea sa urmareasca multe partide in direct datorita serviciului de live streaming. Platforma eFortuna – Fortuna Bet este in continua dezvoltare pe piata romaneasca si, in plus, are un mare avantaj competitiv fata de alte agentii online, intrucat clientii sai pot depune si retrage fonduri si din agentiile stradale.

Cu toate ca puteti paria la eFortuna – Fortuna Bet foarte simplu la o agentie stradala, facandu-va un cont online veti beneficia de promotii si bonusuri considerabile, cote superioare la multe meciuri si, de ce nu, mult mai multa comoditate.

Ofertele de pariuri pre-meci la eFortuna – Fortuna Bet

eFortuna – Fortuna Bet s-a impus repede pe piata din Romania printr-o oferta bogata, atat din punct de vedere al numarului de evenimente, dar si a profunzimei acesteia, dar si prin bonusuri si promotii pe masura. Oferta eFortuna – Fortuna Bet se bazeaza indeosebi pe sporturile populare, cel mai promovat fiind, fara indoiala, fotbalul, dar devenind client eFortuna – Fortuna Bet veti avea posibilitatea, de asemenea, sa plasati pariurile dumneavoastra favorite din tenis, hochei sau baschet, de exemplu, alte sporturi la care eFortuna – Fortuna Bet sta foarte bine. Iar in meciurile propuse de eFortuna – Fortuna se regasesc atat partidele din campionatele foarte puternice, gen Premier League sau Primera Division, cat si cele din alte campionate mai putin cunoscute, regionale daca este vorba de fotbal sau turnee minore ITF, daca ne referim la tenis.

In plus, miza minima acceptata pentru pariurile pre-meci la eFortuna – Fortuna Bet este de doar 0.10 euro!

Cum am precizat anterior, la eFortuna – Fortuna Bet fotbalul este sportul rege, asa ca gasiti cele mai multe optiuni de pariere, nu mai putin de 100 pentru evenimente importante: pariurile pe castigatori (1, X, 2), marcatori, sansa dubla, rezultat pauza/final,numarul de goluri, primul gol, total de goluri, numar de cornere pe echipe, scor corect etc. In ceea ce priveste tenisul, la turneele 1000 ATP, puteti gasi la eFortuna – Fortuna Bet peste 30 optiuni de pariere la orice meci, indiferent daca vorbim de calificari sau finala. La meciurile din baschet aveti urmatoarele optiuni de pariere: pe castigator, total puncte, handicap sau prelungiri, iar la hochei: castigator, handicap, sansa dubla sau castigatorul primei perioade.

Marea majoritate a partidelor importante din fotbal, tenis sau baschet sunt disponibile la eFortuna – Fortuna Bet si pentru pariurile live, iar in plus fata de optiunile de pariuri pre-meci se adauga si alte specifice pariurilor live precum: urmatoarea echipa care marcheaza, numar de goluri intr-un interval de timp, urmatorul marcator etc.

Mult succes cu eFortuna – Fortuna Bet!

Author: Ionuţ