Betstars – Prezentare generala

Betstars – Prezentare generala

Toata lumea stie ca in lumea pariurilor sportive a aparut un jucător nou. Care… nu prea este nou. Betstars este operatorul de pariuri sportive a faimoasei platforme de poker Pokerstars. Deoarece provine de la marca Pokerstars, ați presupune că pachetul pariurilor sportive este de cea mai bună calitate. Ai avea dreptate!

Cu toate ca platforma Betstars a fost lansată recent, operatorul se detaseaza cu ușurință ca unul dintre cei mai buni. Citiți in continuare tot ce trebuie să știți despre bonusul Betstars, platforma online, gama de promoții și multe altele.

Oferta de înscriere la Betstars – pariați 100 lei si obțineți acceasi suma in pariuri gratuite!

Bonusul de bun venit Betstars este cu siguranță o ofertă ispititoare. Toți clienții noi au dreptul la bonusul de bun venit, așa că pur și simplu urmați pasii de pe site pentru a-l obtine, după care veți fi creditat cu bonusul în maxim 48 de ore. O revizuire rapidă a termenilor si conditiilor arată că acesta este accesibil și ușor de utilizat, pariurile gratuite rămânând valabile 7 zile de la primirea bonusului.

Bonusul de înscriere Betstars este însoțit de o gamă variată de promoții, acesta fiind unul dintre cele mai tari puncte forte ale casei de pariuri Betstars. Spre exemplu, dacă câștigi la un acumulator de 10+ selecții, vei fi recompensat cu până la 500 de lei în plus, promotie disponibila pentru toate sporturile.

Betstars – lista de caracteristici solide și aplicație mobilă de ultima generatie

Lista de funcții Betstars este deja impresionantă si într-o continuă creștere. În prezent, piețele sportive sunt puțin limitate, dar toate sporturile importante sunt prezente Funcția de cash out funcționează bine, în timp ce aplicația mobilă Betstars este simplă și bine concepută. Această recenzie Betstars a descoperit că în prezent meciurile de fotbal importante au în medie aproximativ 100 de piețe de pariuri, ceea ce reprezintă o sumă suficienta pentru un parior nu foarte pretentios.

Pariurile live Betstars

Pariurile live sunt deja un punct forte al operatorului, care a depus în mod evident mult efort pentru a face platforma live cât mai bună. Acoperirea evenimentelor este impresionantă, cu evenimente din întreaga lume și de la toate nivelurile. Infografia live este la fel de sofisticată, oferind un număr mare de statistici și o acoperire mare a acțiunii pentru a-si ajuta pariorii. Piețele de pariuri corespund acestui nivel de acoperire, avand o gamă largă de tipuri de pariuri pentru toate evenimentele în joc. Funcția de cash out funcționează fără probleme și se actualizează în mod regulat. Din păcate, nu există transmisii live la Betstars în acest moment, dar operatorul a promis că va fi introdus în viitorul apropiat și suntem siguri că va face o treabă excelentă.

Cum pot contacta serviciul pentru clienți Betstars?

Operatorul a făcut o treabă bună prin crearea unei secțiuni de întrebări frecvente solide și informative, care a fost proiectată pentru a răspunde majorității întrebărilor, fără a fi nevoie să contactați un operator de servicii pentru clienți pentru raspunsurile evidente. Întrebările frecvente sunt împărțite în 12 secțiuni și puteți căuta rapid răspunsul la o anumită întrebare. Dacă trebuie să contactați serviciul pentru clienți, există în prezent două opțiuni. Puteți utiliza adresa de e-mail sau puteți utiliza formularul de contact online pe care îl puteți găsi pe site-ul web Betstars. Am pus o serie de întrebări operatorilor și am primit întotdeauna un răspuns rapid și informativ. Operatorii sunt disponibili 24/7, așa că veti primiți un răspuns prompt, indiferent de oră.

Author: Ionuţ