Betfair

Betfair

Deci, acum aveti o idee destul de buna despre cum puteti paria fotbalul pe Betfair si diferitele piete pe care le puteti tranzactiona.

Acum este timpul sa formulam o strategie si am sa va arat unele dintre cele mai populare strategii dovedite si care sunt perfecte pentru incepatori. Toate acestea pot fi considerate strategii de risc destul de reduse, prin faptul ca nu riscati intreaga dvs. banca pentru a face cativa procente de rentabilitate simultan.

Nu recomandam aceasta casa de pariuri!

Cu aceasta strategie, veti face exact asa cum s-a spus cu favoritul atunci cand simtiti ca sunt dominanti si este posibil sa preia conducerea in meci. Vei putea apoi sa incasati un profit odata ce sansele lor vor scadea dupa ce vor conduce.

Multi traderi de fotbal pe Betfair au inceput initial acest mod de tranzactionare si il numesc prea simplist. Multi novici fac greseala de a crede ca tranzactionarea fotbalului ar trebui sa fie complicata si ca orice strategie prea simpla nu va functiona pe termen lung.

Cu toate acestea, daca aveti un ochi bun pentru a citi meciul in live si puteti observa cand o echipa este dominanta si este probabil sa inscrie urmatorul obiectiv, atunci aceasta strategie poate fi una care produce profituri excelente.

Riscul cu aceasta strategie este ca favoritul sa nu inscrie sau echipa cu sansa a doua reuseste sa inscrie primul gol. Acestea sunt toate riscurile care pot fi atenuate cu o selectie atenta a meciului. In experienta mea, daca alegi cu atentie meciurile, atunci primul gol al nefavoritei ar trebui sa se intample in mai putin de 5% din timp, iar principala ta ingrijorare este pur si simplu favorita care nu gaseste plasa portii.