Netbet

Netbet

Netbet este detinut si operat de Cosmo Gaming, iar marca detine mai multe licente de jocuri de noroc. Marca este licentiata si reglementata de Comisia de Jocuri de Noroc din Romania si aceeasi in Malta si Alderney.

Netbet foloseste, de asemenea, doua seturi de generator de numere aleatoare (RNG) ISAAC si un generator de zgomot termic, asigurandu-se ca fiecare joc este complet aleatoriu si corect. VeriSign sunt angajati pentru a va asigura ca toate informatiile sensibile, inclusiv detaliile clientilor privati, informatiile bancare, parolele si asa mai departe raman sigure 100% prin cele mai noi tehnologii SSL de criptare digitala. RTP-urile Netbet sunt, de asemenea, verificate si verificate in mod independent de iTEch Labs, o companie de audit cu sediul in Australia.

De asemenea, Netbet s-a angajat sa aplice jocurile de noroc responsabile in intreaga casina si sa-si protejeze jucatorii cu software de analiza si ofera o serie de instrumente pe care jucatorii le pot folosi pentru a reglementa propriile obiceiuri de jocuri de noroc.

Jucatorii se pot auto-exclude pe o perioada de 6 luni daca considera ca jocurile de noroc devin o problema. De asemenea, Netbet aplica criterii stricte care asigura ca niciun minor nu poate deschide un cont ilegal pentru a juca. Brandul este, de asemenea, strans asociat cu GamCare, Adictel si Gamblers Anonymous.