De ce merita sa-ti faci cont la Betfair?

De ce merita sa-ti faci cont la Betfair?

Cu siguranta ca schimbul de pariuri (denumirea consacrata pentru pariori este de betting exchange) este marea caracteristică a Betfair si avantajul sau competitiv fata de concurenta. De aceea poate si-a atras atat de multi utilizatori iar acestia, fara indoiala, ca pariaza si clasic, nu numai pe platforma de Betting Exchange.

Insa la Betfair va bucurati si de alte caracteristici si functii interesante. Optiunea de Cash Out este una dintre acestea, cu mentiunea ca fata de alte case de pariuri online aceasta este disponibila și pe acumulatori. Cu alte cuvinte, daca ati jucat pe biletul de pariuri Betfair 4 meciuri, 3 deja v-au iesit si vreti sa inchideti pariul, nemaiasteptand si rezultatul celui de al patrulea meci, puteti face acest lucru. Aceasta este o altă dimensiune a calității și serviciilor Betfair.

O alta functie extrem de interesanta oferita de Betfair se numeste Acca Edge. Iata in ce consta acesta. După ce ați construit un pariu, puteți selecta Edge pentru acel pariu special, ceea ce înseamnă că pentru un mic sacrificiu în ceea ce priveste cotele, puteți sa va „asigurati” pariul, iar în cazul în care pariul dumneavoastra pierde la doar o selectie, veți primi rambursarea sumei pierdute sub formă de numerar. Interesant este ca Acca Edge este disponibil și pentru acumulatori din mai multe selecții sportive si nu doar dintr-un singur sport.

Iar bomboana de pe tort la Betfair este reprezentata de opțiunia de streaming. Betfair relueaza fluxuri video in direct de mult timp și sunt foarte puternici în ceea ce priveste acest departament. La Betfair puteți vedea unele meciuri de fotbal pe care televiziunile traditionale nu le transmit din cauza consturilor mari ,dar și alte sporturi de top, cum ar fi baschetul și tenisul. In plus, funcția de cash out detaliata mai sus este disponibilă si pe anumite piețe cu pariuri live, astfel încât să vă puteți controla pariurile în timp ce urmăriți evenimentul sportiv respectiv în direct. Iar pentru impatimitii de curse de cai, la Betfair aveti disponibile multiple fluxuri de curse de cai.

În concluzie, Betfair este un bookmaker de top și merită sa-ti faci cont aici cat mai curand posibil. In primul rand pentru toate caracteristicile si functiile enumerate mai sus, pe care nu le vei gasi cumulate la o alta agentie de pariuri online. Produsul de înaltă calitate Betfair oferit clientilor sai este unul dintre recomandările de top pe care vi le putem face. Mult succes!

Author: Ionuţ