Cinci dezbateri, o canonadă din partea campionilor și un nou record pentru Philadelphia

Cinci dezbateri, o canonadă din partea campionilor și un nou record pentru Philadelphia

Sixers nu au obținut atâtea puncte în 22 de sezoane la Wells Fargo Center. Cei mai mari contribuitori au fost Joel Embiid cu 31 de puncte (și 13 recuperări), Ben Simmons 20 puncte (și 11 recuperări, nouă asistențe și trei blocuri). Însuși Jimmy Butler a obținut 19 puncte.

J. J. Redick a marcat 15 puncte, Wilson Chandler împreună cu rookie Jonah Bolden 14 puncte și un alt cârciumar Landry Shamet 12 puncte. bun venit și videoclipuri pentru a comemora prima lor implicare în NBA. Covington a ratat meciul din cauza unei probleme la genunchi. Sharic a marcat 11 puncte.

Derrick Rose a condus învingerea Timberwolves cu 15 puncte.Karl-Anthony Towns s-a blocat în 13 puncte și trei recuperări, Andrew Wiggins la 12 puncte al Universității Duke.

Într-un sfert record, au împușcat 76 la sută, au marcat zece din 14 încercări și au condus 51:38 după 12 minute de joc. Steve Kerr. „Mi-a plăcut foarte mult cum băieții au înregistrat, înveselit, jucat cu o intenție clară, simplu și agresiv. Căutăm întotdeauna acest echilibru. Nu-mi amintesc un prim trimestru mai bun, a adăugat el.

Kevin Durant avea deja 17 puncte după sesiunea de deschidere.Stephen Curry a lovit patru fire în acest timp, iar Klay Thompson și Durant au lovit trei. Ultima dată când echipa NBA a reușit să ajungă la 50 de puncte în primul sfert în noiembrie 1990, când Phoenix a ajuns și la Denver. Au reușit să-și mențină succesul la filmare pe teren la 60 la sută. Nu au pierdut în meci o singură dată, dar au avut un avantaj de până la 38 de puncte. El sărbătorește a cincea victorie la rând.

Stephen Curry a marcat 31 de puncte (opt trepte) în mai puțin de jumătate de oră și a adăugat șase recuperări. Klay Thompson a marcat 31 de puncte (cinci fire) în 25 de minute.Și Kevin Durant a marcat 27 de puncte (cinci trei) și șase asistențe în 30 de minute.

Jucătorul Thompson a fost surprins să vadă patru fracțiuni în meci, un Netbet bonus echilibru unic pentru el. „A fost mai bine decât să împușc zece treci pentru a mărturisi”, rânji el după meci. . Quinn Cook a ajuns la 11 puncte, Kevon Looney la nouă puncte și 12 recuperări.Malp Beasley a fost cel mai bun marcator Nuggets cu 22 de puncte, scorând șase treizeci. Jamal Murray a detașat cu 21 de puncte. Nikola Jokič a fost îngrijorat de faulturi, a jucat doar 23 de minute, timp în care a reușit 17 puncte și opt asistări.Will Barton a făcut 11 puncte și opt recuperări. „Nu suntem o echipă proastă”, Jokic ridică din umeri. „S-a întâmplat doar.” Denver a cedat acasă după 12 succese la rând. DeAndre ‘Bembry a marcat 16 puncte, opt recuperări și șase asistențe. Întreaga echipă a lui Hawks a marcat 18 treizeci de 37 de încercări.

După un început slab de sezon, Atlanta s-a îmbunătățit, lăsând opt ca câștigător în ultimele 15 meciuri.

Russell Westbrook a dominat Thunder cu 31 de puncte, 11 asistări, șase recuperări și cinci câștiguri. Paul George a adăugat 24 de puncte, opt recuperări și cinci câștiguri, iar Jerami Grant 21 de puncte, cinci recuperări și trei câștiguri.Steven Adams a făcut 16 puncte și șapte recuperări.

Thunder a pierdut a treia din ultimele patru jocuri.

Dezvoltarea meciului s-a răspândit dintr-o parte în alta.În primul rând, Atlanta a trecut prin cel de-al doilea sfert la 45:30, în blockbuster-ul cu jumătate de timp 70:59, în a treia parte au lovit Thunder 41:27 și au revenit la conducere. Dar Hawks a reacționat când a obținut 45:26 joi trecut, cu doar 13 puncte la tânărul tânăr.Eric Bledsoe a fost golgheterul câștigătorilor cu 17 puncte. Malcolm Brogdon a adăugat 16 puncte, Sterling Brown 13 puncte și șase asistențe și Khris Middleton 11 puncte și opt recuperări. Milwaukee a câștigat în 13 din ultimele 16 meciuri, un bilanț de 31-12 fiind a doua echipă a ligii.

Justise Winslow și Hassan Whiteside au obținut 19 puncte atât pentru Heat, cât și pentru cel mai bun meci. Whiteside a sărit opt ​​mingi, iar Winslow este la cinci recuperări și cinci asistențe.Dwyan Wade și Wayn Ellington au avut nouă puncte pentru a se împărți pe locul trei în tabela de scor Heat. El a stat la opt puncte în 26 de minute. T. J. Warren a marcat 18 puncte, Kelly Oubre Jr. 16 puncte și cinci recuperări și Deandre Ayton 14 puncte plus opt recuperări și Richaun Holmes 13 puncte plus cinci recuperări. Celebra echipă californiană a folosit chinul Bulls pentru a câștiga 107: 100. Perioada fără accidentat LeBron James reușește 4-7.Superstarul s-a antrenat cu mici constrângeri după problema inghinală, dar ratează meciurile din Oklahoma City și Houston. vezi a fost în principal în a doua jumătate. Kentavious Caldwell-Pope a ajutat 17 puncte, iar Brandon Ingram și Kyle Kuzma au obținut 16 puncte, Kuzma a sărit 12 bile, Ingram a sărit de nouă ori și a asistat de șapte ori. Șutătorul din Chicago, Lauri Markkanen a adăugat 17 puncte. Rookie Chandler Hutchison a marcat 12 puncte și cinci recuperări. Taurii au pierdut opt ​​jocuri la rând.

Author: Ana-Maria