Londra l-a urmărit pe Satoransky: Suntem în Europa, deci transmiteți-mă

Londra l-a urmărit pe Satoransky: Suntem în Europa, deci transmiteți-mă

NBA organizează un proiect Global Game la Londra în fiecare an, similar cu Mexicul. Încearcă să se apropie de fanii din întreaga lume.

De această dată selecția a fost făcută pentru Wizards, iar Satoransky are ocazia să joace pentru prima dată din 2016, într-o echipă non-națională. El așteaptă cu nerăbdare jocul.

„Băieți, suntem aici în Europa, iată un alt jucător, așa că transmiteți-mă”, a spus Satoranski la coechipierii lor în timpul primei lor antrenamente la Londra. Îi plăcea clar. El va fi încrezător în joc după recentă dublă de premieră premergătoare.

„Va fi minunat ca jucător european să mă întorc în Europa și să joc NBA. Am o familie acolo, prietenii mei. Chiar și pentru mulți fani europeni, va fi ceva special.Vor fi câteva emoții. Îl aștept cu nerăbdare ”, a recunoscut el într-o recentă teleconferință cu jurnaliștii europeni. Inițial, echipa trebuia să zboare imediat după meciul de duminică cu Toronto, dar din cauza ninsorii, zborul a trebuit să fie anulat după o lungă așteptare, iar echipa din Washington a sosit marți dimineață.În timp ce Washingtonul lipsește trei jucători de bază John Wall, Dwight Howard și Markieff Morris, New York este chiar mai rău.

După o accidentare îndelungată, vedeta și prietena lui Satoran, Kristaps Porzingis, nu s-au înscris încă la meci, recentele rookies Mitchell Robinson, Courtney Lee, Trey Burke și trăgătoarele Tim Hardaway Jr. au ratat și ele în ultimele meciuri. iar pivotul turc, Enes Kanter, despre care se spune că se teme pentru viața sa din cauza criticilor președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, nu a ajuns la Londra.

Washington a fost până acum mai bine în fața Washingtonului, care a câștigat cinci din ultimele opt jocuri. New York a reușit în unul din ultimele 13 meciuri.

„Am avut un echilibru bun cu Knicks în ultimii ani și credem în ei, dar va fi diferit în Londra.Toată lumea va fi încântată să joace undeva încă nu au jucat. Va exista un public diferit. Acest meci nu are niciun favorit. Desigur, vom ști ce să facem pentru a câștiga, dar vom vedea cum vor reacționa echipele la diferite medii și audiențe ”, a spus Satoranský. Însă semnul de întrebare atârnă peste atmosferă.

“Este puțin necunoscut pentru mine. Niciodată nu am vorbit cu cineva care joacă acolo. Tot ce știu este atmosfera din Anglia în meciurile de fotbal din Premier League, dar asta este diferit. Dar Knicks are fani peste tot.Cred că se joacă acasă oriunde merg. Mă aștept să aibă un mediu de acasă și sper să fie bine ”, a spus Satoranský, care a jucat pentru Europa USK Praga, Seville și Barcelona, ​​în Europa.

Author: Ana-Maria