Zlín mi-a recomandat și Hoftych, spune reprezentantul Georgiei, Čanturišvili

Zlín mi-a recomandat și Hoftych, spune reprezentantul Georgiei, Čanturišvili

În 2014, s-au ratat reciproc în Dinam Tbilisi. Mijlocașul Vachtang Canturishvili a întărit hegemonul fotbalului din Georgia la doar câteva zile după ce antrenorul ceh Michal Bilek s-a încheiat devreme. Acum s-au întâlnit amândoi la Zlín, care l-a adus pe mijlocașul ofensiv de la Spartak Trnava, Slovacia.

„Știu că domnul Bílek l-a antrenat pe Dinamo. Prietenii mei mi-au spus că este un om bun “, a spus Canturishvili înainte de sesiunea de pregătire de ieri la Zlin. „A fost unul dintre cei mai buni jucători de la Trnava. Vom dori să jucăm mai mult fotbal de alergare și el face acest lucru.Are o mișcare excelentă și ajunge la final ”, a spus Bílek; achizițiile proaspete sunt valoroase pentru versatilitatea lor.

“Marele său avantaj este că îl putem folosi acolo unde este nevoie. Este un jucător de dreapta care poate juca din partea stângă.Čanturišvili a semnat vineri un contract pe doi ani și jumătate la Zlín și s-a alăturat pregătirilor de iarnă de ieri.

“Zlín este un pas înainte pentru mine”, a spus mijlocașul în vârstă de 25 de ani, al cărui Între timp, cariera fotbalistică se deplasează de la est la vest.

Creșterea lui Sasco Tbilisi, prin Norchi Dinamoeli, Zestafoni și Dinamo Tbilisi, s-a alăturat echipei ucrainene din FK Oleksandrija, de unde s-a îndreptat spre Spartak Trnava.

” L-am adus înainte de sezonul campionatului ”, a remarcat Pavel Hoftych, directorul general al clubului slovac la acea vreme. „Caracterul este excelent. Se clătină imediat.Mančafta dă inimă, dar este uneori mai impulsiv pe teren ”, a spus Hoftych pentru Georgian. De asemenea, își laudă abilitățile de fotbal. „Este foarte muncitor și este valabil pentru echipă. Merge în sus și în jos, nu se oprește. El este capabil să joace în mai multe poziții. Zlin poate ajuta foarte mult. Știu, de asemenea, că avea nevoie de o schimbare. ”Čanturišvili s-a consultat și cu fostul său supervizor Trnava despre transferul la Zlín.Ascult astfel de oameni, ei sunt importanți pentru mine ”, a mulțumit el prin intermediul mass-media. Atacantul Irakli Sicharulidze, care a pâlpâit la Slovácko anul trecut, s-a așezat doar pe banca de înlocuire de două ori. Hoftych crede că Canturishvili va reuși în liga cehă.

„Nu va avea nicio problemă cu aclimatizarea. Este destul de agresiv. Chiar dacă este subțire, poate suporta foarte bine luptele cu puterea.Și, deși este mai mic, are o cronometrare bună la sărituri ”, a spus Hoftych, care nu se așteaptă la dificultăți în adaptarea la cabina cehă. “A învățat limba slovacă într-un an și jumătate și va putea comunica și cu jucătorii locali.” „Cunosc echipe din liga cehă de la antrenamentele de la Trnava, am jucat aproximativ patru meciuri împotriva lor. Liga Cehiei este un pic asemănătoare cu cea din Slovacia ”, crede Čanturišvili, care a fost un jucător cheie la Trnava în faza grupelor Ligii Europene.

În cele șase partide de duel a ratat nici măcar un minut și a marcat un gol împotriva lui Dinam Zagreb. Avansul către secțiunea de primăvară a scăpat de Spartacus doar cu un punct. „Liga Europeană a fost fantastică, atmosfera și toate lucrurile din jur au fost ridicate. Am jucat foarte bine.Aș dori să o joc aici. “

Author: Ana-Maria