McDavid a împins de 14 ori. În ceea ce privește productivitatea, „gemenii” de la Edmonton deja făcuseră o mare sclipire pe Pastrňák

McDavid a împins de 14 ori. În ceea ce privește productivitatea, „gemenii” de la Edmonton deja făcuseră o mare sclipire pe Pastrňák

Cu 17 goluri, atacantul ceh are doar un punct de avans asupra lui Draisaitl, McDavid a împins de 14 ori. În ceea ce privește productivitatea, „gemenii” de la Edmonton deja făcuseră o mare sclipire pe Pastrňák – Atacantul Bruins era cu 32 de puncte în urmă cu opt și respectiv unsprezece puncte.

A fost incredibilă săptămâna trecută faptul că McDavid și Draisaitl au fost atât de exploziați în cele trei dueluri menționate mai sus (McDavid a fost, de asemenea, votată vedeta săptămânii). : 2) în care un canadian a marcat un hat-trick și trei pase, un partener german a aruncat cinci asistențe. Îți voi spune că, cu siguranță, nu aș vrea să fiu de partea adversarului ”, și-a lăudat colegul după o seară extraordinară de Draisaitl.McDavid i-a înapoiat complimentul: „Pe lângă faptul că suntem un jucător de hochei fantastic, avem un mare avantaj: știm întotdeauna ce va face celălalt.”

Chimia lor este incontestabilă. Zack Kassian, terțul partener al unei perechi bine coordonate, știe despre acest lucru. Deși a marcat „doar” un gol în canonada menționată mai sus împotriva lui Avalanche, doar să se înțeleagă cu astfel de tunuri este o experiență pentru el.

„Nu mă gândesc prea mult la asta acum, dar într-o zi, când voi avea cariera, mă voi întoarce și îmi amintesc performanțele lor”, a visat Kassian. Marele schnitzel, într-o formațiune în formă de stea, este un joc dur, dar cu 191 de centimetri și 96 de kilograme, rupe și calea coechipierilor mai agili și creează loc pentru a se termina.

Continuă să joci, să închei luptele, ceea ce ne ajută teribil. De asta avem nevoie ”, recunoaște munca neagră a uneia dintre aripile sale McDavid.

Veți auzi mai mult decât suficient de laudele seriei de elită a lui Edmonton chiar acum. Dar despre restul echipei? Există un decalaj mare în spatele echipei care marchează în spatele lui Draisaitl (43 de puncte) și McDavid (40).Apropo, Edmonton a fost implicat doar în lupte cu eliminatorii o singură dată în ultimii treisprezece ani. Cu toate acestea, forma lor depinde în prezent de duo-ul McDavid-Draisaitl, ceea ce este posibil ca echipa canadiană să nu fie suficientă pentru a reuși din nou.

Author: Ana-Maria